Vacatures & vrijwilligers

De Goede Zorg is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en vrijwilligers. Maak onderstaand een keuze en zie snel welke functies er beschikbaar zijn:

Wat moet je weten als je bij ons solliciteert:

Welke arbeidstijden hanteert De Goede Zorg?
De werktijden verspreiden zich in principe over 24 uur per dag. Zowel fulltime als parttime werken behoort tot de mogelijkheden. De Goede Zorg hanteert de systematiek van een repeterend rooster. Dat wil zeggen dat medewerkers bij wijze van spreken al een jaar van tevoren weten wanneer zij moeten werken.

Welke functies heeft De Goede Zorg en welk takenpakket hoort daar bij?
De Goede Zorg kent vele functies. De grootste groep bestaat uit de medewerkers met een verzorgende achtergrond. Ook zijn er veel medewerkers die in de facilitaire dienstverlening werken, waarbij zij taken vervullen, zoals het schoonmaken van de woningen en kantoren of werkzaam zijn in het restaurant of de satellietkeuken. Tot slot kennen we ook medewerkers die kantoorwerkzaamheden verrichten, zoals de administratie of personeelszaken.

Welke functie-eisen hanteert De Goede Zorg?
Voor elke functie is een functiebeschrijving. Hierin staat precies beschreven wat de werkzaamheden zijn en welke functie-eisen worden gesteld. Als er aanvullende eisen worden gesteld, zullen wij dit uitdrukkelijk vermelden. Wil je hierover meer weten, neem dan gerust contact op met De Goede Zorglijn (0800-0604), die kan doorverbinden met de afdeling P&O.

Kan ik een voorkeur aangeven voor de locatie waar ik wil werken?
Dit is in de eerste plaats afhankelijk waar de vacature ontstaat, maar het is zeker mogelijk om een voorkeur aan te geven. Je gaat echter een dienstverband aan met De Goede Zorg.

Kan ik stage lopen bij De Goede Zorg?
De Goede Zorg heeft diverse mogelijkheden voor stageverlening. We hebben goede contacten met de regionale scholen in Apeldoorn en omgeving. We hebben speciaal opgeleide mensen om je te begeleiden tijdens je stageperiode. Mocht je hierover meer willen weten, neem dan gerust contact op met De Goede Zorglijn (0800-0604), die kan doorverbinden met de afdeling P&O. 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.