Stichting Vrienden van De Goede Zorg

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd die veel toevoegen aan de kwaliteit van het leven van onze cliënten. Helaas kunnen deze niet altijd uit het budget gerealiseerd worden.
Om deze reden is Stichting Vrienden van De Goede Zorg opgericht. Deze stichting hoopt met donaties en ondersteuning de cliënten van De Goede Zorg wat vaker in het zonnetje te kunnen zetten.

Ongeacht de uitspraak ‘geld maakt niet gelukkig’, maakt u met een donatie toch het verschil. Een optreden van een artiest, de interne kabelkrant, een koersbal met toebehoren: allemaal activiteiten die met uw donatie gerealiseerd kunnen worden. Activiteiten waar onze cliënten erg blij mee zijn en waarmee hun welzijn wordt bevorderd.
We vragen u, als relatie van De Goede Zorg, ons te steunen. Dat kan op meerdere manieren. Door een vaste donateur te worden of een eenmalige financiële bijdrage te storten. Alle bijdragen, groot of klein, zijn van harte welkom.

Hoe kunt u de stichting steunen?

Donateur worden:
- Voor particulieren voor € 25,- per kalenderjaar *
* (donateurschap is fiscaal aftrekbaar onder giften)

- Voor bedrijven voor € 250,- per kalenderjaar*
* (donateurschap is aftrekbaar onder voorwaarden)

Eenmalige gift (op rekeningnummer NL55 INGB 0675 2347 51)

Neem voor nadere informatie, of voor het opvragen van de brochure, contact op met De Zorglijn via het gratis telefoonnummer 0800-0604 of via zorglijn@degoedezorg.nl. Of klik hier voor de brochure Stichting Vrienden van De Goede Zorg.
Klik hier voor het jaarverslag van Stichting Vrienden van De Goede Zorg en hier voor de jaarrekening.
Het beleidsplan kunt u lezen door hier te klikken.


 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.