Over De Goede Zorg

Aangenaam kennis te maken
In Nederland mag u zelf kiezen van welke organisatie u zorg wilt ontvangen. En dat is maar goed ook. Zo kunt u zelf de zorgaanbieder kiezen die echt bij u en uw situatie past. De Goede Zorg kan u veel bieden en daarom maken we graag persoonlijk kennis met u.

De Goede Zorg verleent zorg in heel Apeldoorn. Al meer dan 50 jaar. Aan ouderen, maar ook aan anderen die zorg nodig hebben. Of het nu gaat om wonen, thuiszorg, verpleging, maaltijden of een dagbesteding. We zijn voor u beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze dienstverlening is er op gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Op de manier zoals u dat wenst en gewend bent. Want, u bepaalt zelf wel hoe u wilt leven. En daar helpen we u graag bij.

Thuis in Apeldoorn
Aangezien we alleen in de gemeente Apeldoorn zorg en diensten verlenen, zijn we heel goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er voor u zijn. We helpen u dan ook graag op weg.  
De Goede Zorg werkt bewust kleinschalig. U zult zich dan ook snel thuis voelen en onze medewerkers persoonlijk leren kennen.

De Goede Zorg biedt de volgende mogelijkheden:

Thuiszorg; Ik, kan wel wat extra hulp gebruiken
We ondersteunen uw zelfstandigheid zoveel mogelijk en komen met een aantal diensten bij u thuis. Bijvoorbeeld verzorging, verpleging en hulp bij het huishouden. Tevens kunt u gebruik maken van de dagactiviteiten bij één van de woonzorgcentra. U heeft natuurlijk alle vrijheid de zorg in te richten zoals u dat wenst.

Zorgwoning
Als u zelfstandig wilt blijven wonen en toch dagelijks zorg nodig heeft, is een zorgwoning een goede keuze. De zorgwoningen liggen dichtbij een woonzorgcentrum, zodat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten en hulp altijd in de buurt is. Met de maaltijdservice bent u bijvoorbeeld verzekerd van een warme maaltijd gezellig samen in het restaurant van het woonzorgcentrum.
Ook bieden wij hier persoonlijke alarmering.

Woonzorgcentra
Als u niet meer zelf zonder hulp kunt wonen, bent u van harte welkom in één van onze drie woonzorgcentra. De woonzorgcentra liggen verspreid door Apeldoorn en bieden u een aangename combinatie van wonen, zorg en ontspanning.
U kunt ook thuiszorg ontvangen binnen een van de woonzorgcentra van De Goede Zorg. Bij deze vorm worden huur- en servicekosten niet vergoed, maar dient u deze zelf te betalen.

Voor meer informatie, klik hier voor de Algemene Bedrijfsbrochure.

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.