We komen graag bij u thuis

U woont zelfstandig en wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dat begrijpen we heel goed en daarom komen we graag bij u thuis als u bij sommige zaken in het dagelijks leven hulp nodig heeft.

De Goede Zorg verleent zorg en diensten bij u thuis. Dit betekent dat u in uw woning kunt blijven wonen. Wij ondersteunen uw zelfstandigheid en bieden hulp als u het niet meer zelf kunt. Hierbij kunt u denken aan persoonlijke verzorging, verpleging of huishoudelijke hulp.

Doordat we zoveel mogelijk wijkgericht werken, heeft u in de regel te maken met dezelfde personen die u komen helpen.

Op afgesproken tijden komt de hulp bij u thuis, dat geeft u de vrijheid om bijvoorbeeld uw eigen dagindeling te kiezen. U houdt de regie over uw leven. Daarnaast kunt u gebruikmaken van alle (ontspannings)activiteiten van het woonzorgcentrum in uw buurt. Wij zijn er ook als spoed geboden is; zelfstandig en toch voorzien van zorg.

De Goede Zorg dichtbij huis


De Goede Zorg heeft vier thuiszorgsteunpunten:

Thuiszorg Lindenhove
Loolaan 41
7314 AD Apeldoorn

Thuiszorg De Oude Enk
Vosselmanstraat 10
7311 CL Apeldoorn

Thuiszorg De Matenhof
Warenargaarde 775
7329 GR Apeldoorn

Thuiszorg Avondzon
Eendenweg 50
7331 EB Apeldoorn

Vanuit het steunpunt staat een deskundig team voor u klaar. Ervaren wijkverpleegkundigen staan u graag bij in raad en daad. Zij zijn u graag van dienst bij u vragen rondom bemiddeling, advies, verwijzing of een vraag op het gebied van zorg of huishoudelijke hulp.

Klik hier voor de brochure Thuiszorg.
Klik hier voor de brochure Persoonsalarmering.
Klik hier voor de brochure Ontspanningsactiviteiten en extra service.

 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.