Twee mogelijkheden

Zorgwoning:

Als u zelfstandig wilt blijven wonen en toch dagelijks zorg nodig heeft dan is een zorgwoning een goede keuze. Onze zorgwoningen liggen dichtbij onze woonzorgcentra, dus u kunt gebruik maken van de aanwezige faciliteiten. Daarnaast is het een prettige gedachte dat, mocht u ons nodig hebben, we altijd in de buurt zijn.

De woningen staan rondom de woonzorgcentra tot maximaal 400 meter afstand. In zo'n woning woont u zelfstandig. De woningen voldoen aan de eisen voor toegankelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. U kunt hier onder meer gebruikmaken van personenalarmering, hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging. Op deze manier houdt u de regie in eigen hand en bent u toch verzekerd van de juiste zorg.

Voor een zorgwoning heeft u een indicatie van de wijkverpleegkundige, waaruit blijkt dat u zorg nodig heeft.

Woonzorgcentrum Avondzon
Rondom Avondzon staan circa 50 zorgwoningen. Aan het Ibisplein, aan de Eendenweg en in de Adelaarsflat naast Avondzon. De overdekte verbinding tussen Avondzon en de Adelaarsflat zorgt voor een goede bereikbaarheid. 

Woonzorgcentrum De Matenhof
Rondom De Matenhof staat een 50-tal zorgwoningen. Deze woningen bieden u de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen. 

Woonzorgcentrum De Veenkamp
Rondom De Veenkamp liggen zorgwoningen, waaronder die in het appartementencomplex De Arkel. Dit complex met 60 zorgwoningen is rechtstreeks verbonden met De Veenkamp. Ook in De Veenkamp zelf zijn regelmatig appartementen te huur.

Als u inhoudelijke informatie wilt over een Zorgwoning kunt u contact opnemen met De Zorglijn via het gratis nummer 0800-0604 of zorglijn@degoedezorg.nl. Wij helpen u graag verder. 

 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.