Voorzieningen en omgeving

Gezellig in het hart van Zuid
Avondzon ligt aan de Eendenweg in de wijk Zuid. Een gezellige wijk met veel voorzieningen, zoals winkels, een apotheek en een kerk. Avondzon heeft een prettige gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt als restaurant en waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, zoals bingo, kaarten, biljarten, kerkdiensten en muziek- en filmvoorstellingen. In samenwerking met Wisselwerk bieden wij een breed aanbod van welzijnsactiviteiten. U kunt gebruik maken van 'De Maten Expres', een personenbusje om bijvoorbeeld mee naar de markt te gaan. Avondzon beschikt bovendien over een kapsalon, een pedicure, schoonheidsspecialiste, internetcafé en een bibliotheek. Via de kabelkrant wordt u geïnformeerd over allerlei activiteiten.

Maaltijden
In het restaurant worden ook maaltijden geserveerd. Voor cliënten die woonachtig zijn in het woonzorgcentrum zijn de maaltijden inbegrepen in de prijs. Maar ook voor cliënten die niet in het woonzorgcentrum wonen, bestaat de mogelijkheid om tegen een vergoeding een maaltijd af te nemen.

Dagactiviteiten
Wie wat ouder wordt, komt soms wat minder makkelijk in contact met anderen. Het kan ook zijn dat u wat vergeetachtig wordt, of minder moobiel bent.
De Goede Zorg biedt daarom verschillende dagactiviteiten aan, bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen. Ook mensen met een visuele beperking kunnen bij ons terecht voor een prettige daginvulling.

Dagactiviteiten De Bonte Specht zorgt voor hulp bij psychiatrische en psychosociale problemen. We werken hierin nauw samen met GGNet.

De Vogelaar biedt een zinvolle en gevarieerde dagbesteding voor mensen met sociale problemen, zoals eenzaamheid en/of beginnende dementie. In samenwerking met Koninklijke Visio wordt hier ook dagbesteding geboden aan mensen met een visuele beperking.

Ontmoetingsplek voor allochtone ouderen
‘Intercultura’ is een samenwerkingsproject met Stimenz. Het gaat hier een inloophuis voor allochtone ouderen, waar zij kunnen ontspannen, kunnen meedoen aan activiteiten en kunnen kennismaken met andere culturen. 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.