Voorzieningen en omgeving

Gezellig in het hart van Zuid
Avondzon ligt aan de Eendenweg in de wijk Zuid. Een gezellige wijk met veel voorzieningen, zoals winkels, een apotheek en een kerk. Avondzon heeft een prettige gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt als restaurant en waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, zoals bingo, kaarten, biljarten, kerkdiensten en muziek- en filmvoorstellingen. In samenwerking met Stimenz bieden wij een breed aanbod van welzijnsactiviteiten. Avondzon beschikt bovendien over een kapsalon, een pedicure, schoonheidsspecialiste, internetcafé en een bibliotheek. Via de kabelkrant wordt u geïnformeerd over allerlei activiteiten.

Maaltijden
In het restaurant worden ook maaltijden geserveerd. Voor cliënten die woonachtig zijn in het woonzorgcentrum zijn de maaltijden inbegrepen in de prijs. Maar ook voor cliënten die niet in het woonzorgcentrum wonen, bestaat de mogelijkheid om tegen een vergoeding een maaltijd af te nemen in het restaurant.

Dagactiviteiten
Wie wat ouder wordt, komt soms wat minder makkelijk in contact met anderen. Het kan ook zijn dat u wat vergeetachtig wordt, of minder mobiel bent. De Goede Zorg biedt daarom verschillende dagactiviteiten aan, bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen. Voor dagbesteding kunt u terecht bij De Bonte Vogelaar en voor de ontmoetingsplek bij Aangenaam Zuid. Voor meer informatie over De Bonte Vogelaar en Aangenaam Zuid kunt u contact opnemen met de Zorglijn van De Goede Zorg.

 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.