Algemeen

Avondzon is een woonzorgcentrum met 65 plekken in de wijk Apeldoorn-Zuid. Een begrip in Apeldoorn. Gelegen midden in de gezellige wijk en op korte afstand van het winkelcentrum Hart van Zuid. In de wijk vindt u niet alleen allerlei winkels, maar ook een apotheek en een kerk. De bushalte bevindt zich op loopafstand.

Avondzon biedt plaatsen voor zorg aan ouderen, voor groepswonen voor dementerende ouderen en voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook zijn er een aantal plaatsen beschikbaar voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen. Rondom Avondzon staan diverse zorgwoningen die gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum.

In het gebouw wordt samengewerkt met Zorggroep Apeldoorn en omstreken, voor cliënten met psychogeriatrische problemen. Samen met de stichting RIWIS Zorg en Welzijn wordt er hulp geboden aan cliënten met psychiatrische en psychosociale problemen. Op het gebied van welzijn werken we samen met Stimenz.

In Avondzon is een spreekkamer voor de huisartsengroep die zich heeft verbonden aan het woonzorgcentrum. Daar kunt u terecht voor het spreekuur. Wilt u bij uw eigen huisarts blijven, dan kan dat natuurlijk ook.

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.