Voorzieningen en omgeving

Ontspannen in het groen
Naast alle zorgfaciliteiten heeft De Matenhof een gezellige gemeenschappelijke ruimte, die gebruikt wordt als restaurant. U kunt hier andere mensen ontmoeten voor allerlei dagactiviteiten als bingo, kaarten, biljarten en muziek- en filmvoorstellingen. Er is ook een huiswinkel, een kapsalon, pedicure, internetcafé en een bibliotheek. U kunt gebruik maken van 'De Maten Expres', een personenbusje om bijvoorbeeld mee naar de markt te gaan. Via de kabelkrant wordt u geïnformeerd over allerlei activiteiten.

Maaltijden
Uiteraard kunt u er ook gebruik maken van een heerlijke maaltijd. Voor cliënten die woonachtig zijn in het woonzorgcentrum is de maaltijd in het verzekeringspakket opgenomen. Maar ook voor cliënten die niet in het woonzorgcentrum wonen, bestaat de mogelijkheid om tegen een vergoeding een maaltijd af te nemen in het restaurant.

Omgeving en voorzieningen
De Matenhof ligt in de grote, groene wijk De Maten, vlak naast het grootste winkelcentrum van Apeldoorn: De Eglantier. De wijk is aangewezen als beschermd stadsgezicht en is gebouwd in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Het is er heerlijk rustig en de diverse bevolkingssamenstelling maakt De Maten bovendien tot een gezellige wijk. Het woonzorgcentrum grenst aan het mooie Matenpark, waar u het hele jaar door heerlijk kunt wandelen. De omgeving kent daarnaast vele voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer en een apotheek.

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.