De Matenhof

In de groene wijk De Maten ligt het gezellige woonzorgcentrum De Matenhof, met 94 appartementen. U vindt er appartementen voor ouderenzorg en diverse zorgwoningen. De Matenhof grenst aan het mooie Matenpark, waar u heerlijk kunt wandelen. In de omgeving zijn volop voorzieningen zoals winkelcentrum De Eglantier, openbaar vervoer op loopafstand en een apotheek.

In De Matenhof is een spreekkamer voor de huisartsengroep die zich heeft verbonden aan het woonzorgcentrum. Daar kunt u gebruik maken van het spreekuur. Wilt u bij uw eigen huisarts blijven, dan kan dat natuurlijk ook.

De Matenhof heeft drie ruimtes voor groepsverzorging. De Es en De Linde zijn gericht op dementerende ouderen. De groep De Hazelaar is bedoeld voor dementerende en somatische ouderen.

De komende periode is er sprake van herverdeling van de appartementen waardoor wachttijd op kan treden. Neem voor nadere informatie over de wachttijd contact op met de zorgtoeleider, Coby Bredewold. Zij is via de Zorglijn (0800 – 0604) te bereiken.  

< naar vorige pagina