Voorzieningen en omgeving

Prachtig uitzicht over het parklandschap
De Veenkamp, gelegen op een van de mooiste plekken van Apeldoorn, biedt ruim plaats voor zorg aan ouderen. De meeste appartementen zijn eenpersoons, enkele tweepersoons. Veel appartementen hebben een aparte slaapkamer. De Veenkamp heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt als restaurant en waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, zoals bingo, kaarten, biljarten, kerkdiensten en muziek- en filmvoorstellingen. U kunt gebruik maken van 'De Veenkamp Expres', een personenbusje om bijvoorbeeld mee naar de markt te gaan. De Veenkamp beschikt bovendien over een huiswinkel voor de dagelijkse benodigdheden, een kapsalon, een pedicure, een internetcafé en een bibliotheek. Via de kabelkrant wordt u geïnformeerd over allerlei activiteiten.

Dagactiviteiten
Wie wat ouder wordt, komt soms wat minder makkelijk in contact met anderen. Het kan ook zijn dat u wat vergeetachtig wordt, of minder mobiel bent. De Goede Zorg biedt daarom verschillende dagactiviteiten aan, voor zelfstandig wonende ouderen.

Voor cliënten die wonen in De Veenkamp, met psychogeriatrische problematiek en meer ondersteuning nodig hebben, zijn er mogelijkheden om een groot deel van de dag te verblijven in een van de drie groepsverzorging ruimten. Momenteel zijn er drie, speciaal daarvoor ingerichte ruimten, De Bijenkorf, De Imker en De Hommel, waar de dementerende oudere overdag kan verblijven.

Dagverzorging Het oude Loo is bedoeld voor dementerende ouderen en ouderen uit de wijk. Deze vorm van dagbesteding is voor mensen met sociale problematiek, zoals eenzaamheid en/of beginnende dementie. Er zijn verschillende vormen van dagbesteding afhankelijk van de behoefte van de bezoeker. Klik hier voor informatie over de mogelijkheden.

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.