Voorzieningen en omgeving

Prachtig uitzicht over het parklandschap
De Veenkamp, gelegen op een van de mooiste plekken van Apeldoorn, biedt ruim plaats voor zorg aan ouderen. De meeste appartementen zijn eenpersoons, enkele tweepersoons. Veel appartementen hebben een aparte slaapkamer. De Veenkamp heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt als restaurant en waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, zoals bingo, kaarten, biljarten, kerkdiensten en muziek- en filmvoorstellingen. U kunt gebruik maken van 'De Veenkamp Expres', een personenbusje om bijvoorbeeld mee naar de markt te gaan. De Veenkamp beschikt bovendien over een huiswinkel voor de dagelijkse benodigdheden, een kapsalon, een pedicure, een internetcafé en een bibliotheek. Via de kabelkrant wordt u geïnformeerd over allerlei activiteiten.

Dagactiviteiten
Wie wat ouder wordt, komt soms wat minder makkelijk in contact met anderen. Het kan ook zijn dat u wat vergeetachtig wordt, of minder mobiel bent. De Goede Zorg biedt daarom verschillende dagactiviteiten aan, voor zelfstandig wonende ouderen.

Dagverzorging Het oude Loo is bedoeld voor dementerende ouderen en ouderen uit de wijk. Deze vorm van dagbesteding is voor mensen met sociale problematiek, zoals eenzaamheid en/of beginnende dementie. Er zijn verschillende vormen van dagbesteding afhankelijk van de behoefte van de bezoeker.

Op de Veenkamp zijn er in het najaar van 2016 vijf kleinschalige teams gevormd, met elk een eigen huiskamer. Alle huiskamers hebben een thema met bijbehorende sfeer, namelijk Jasmijn, Orchidee, Anemoon, Korenbloem en Klaproos. De bewoners van de Veenkamp zijn vrij om een kopje koffie of thee te drinken in de huiskamers, of om een spelletje te doen met elkaar. 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.